Huisreglement

 1. Tijdens uw verblijf in de Accommodatie gelden de algemene huisregels die hieronder worden vermeld. Het is belangrijk dat u zich aan deze regels houdt:
 2. Respecteer de maximale capaciteit van 40 personen, zoals aangegeven door ArdennerHof, afhankelijk van de samenstelling van uw groep.
 3. Organiseer geen (studenten)feesten, vrijgezellenfeesten, lockdown feesten of andere evenementen tijdens uw verblijf.
 4. Indien u een hond meeneemt naar de Accommodatie, dient u zich te houden aan de regels die hierop van toepassing zijn. Er zijn maximaal 4 honden toegestaan. Honden zijn niet toegestaan in de slaapkamers en op de banken, en u bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van de Accommodatie en de tuin van alle dierlijke uitwerpselen. In de tuin en op het hof dient u de hond aan de lijn te houden en alle nodige maatregelen te nemen om schade aan personen of eigendommen te voorkomen. U dient ook te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen met betrekking tot het houden van gevaarlijke honden. Bij sterke vervuiling behouden wij het recht de extra schoonmaakkosten in rekening te brengen.
 5. Stoor de buren niet, respecteer de buurt en gedraag u als een redelijk en verantwoordelijk persoon tijdens uw verblijf.
 6. Na 22:00 uur is het afspelen of maken van muziek buiten niet meer toegestaan.
 7. De klant is zelf verantwoordelijk voor het betalen van wettelijke auteursrechten voor het afspelen van audio-visuele media gedurende zijn verblijf, ook als deze zouden worden afgespeeld op de installaties ter beschikking gesteld in de woning.
 8. Plaats geen tijdelijke onderkomens zoals tenten, campers of mobilhomes op of in de buurt van de Accommodatie.
 9. Voer geen handelingen uit die in strijd zijn met de openbare orde of goede zeden tijdens uw verblijf.
 10. Vuur maken enkel toegestaan in de open haard en vuurplek buiten en de open haard binnen. Houtpakketten zijn te bestellen.
 11. Roken is niet toegestaan in de binnenruimtes van de Accommodatie. Gebruik de asbakken indien er buiten gerookt wordt. Geen sigarettenpeuken in de tuin werpen. Bij sterke vervuiling behouden wij het recht de extra schoonmaakkosten in rekening te brengen.
 12. Breng uw eigen badhanddoeken en keukendoeken mee naar de Accommodatie. Er zit wel een handdoek bij uw linnengoedpakket. Gebruik van linnengoed op de bedden is verplicht.Bedek matrassen en dekens met ons bedlinnen pakket. Bij het vervuilen van de dekbedden of matrassen zal de reinigingskosten hiervan aangerekend worden.
 13. Gebruik geen slaapzakken in de accommodatie.
 14. Signaleer eventuele onvolkomendheden direct aan het begin van het verblijf aan de beheerder, zodat u aan het eind van het verblijf niet aansprakelijk gesteld wordt. Meld eventuele ontstane schades aan het eind van het verblijf, zodat we het huis voor de volgende gasten in orde kunnen maken. De huurder verklaart zich hiermee akkoord om schadekosten te berekenen.
 15. Op de einddatum van uw boeking dient u de Accommodatie vóór 11.00 uur te verlaten. Zorg ervoor dat de Accommodatie, het meubilair en de uitrusting in dezelfde staat worden achtergelaten als bij aankomst, zoals beschreven in de plaatsbeschrijving, en dat alles netjes en geordend is.
 16. Bij het verlaten van de woning wordt er een controle uitgevoerd door de huisbewaarster. Het verlaten van de woning zonder afspraak en controle van de huisbewaarster betekent een automatisch akkoord met de bevindingen die onze huisbewaarster achteraf doet. Vb schade, extra schoonmaak...
 17. Laat je vakantiehuis achter zoals je die graag zou aantreffen: geveegd, opgeruimd, met een lege koelkast en een lege vaatwasser, vuilnis gesorteerd… Op het einde van je verblijf moet je je vakantiehuis schoon verlaten door:

-te vegen

-op te ruimen

-de koelkast en keukenapparatuur te reinigen

-vaatwasser leeg te maken 

-het afval van de kamers te halen, alle prullenbakken leeg te maken en het afval te sorteren

-het beddengoed van het bed te doen en op de gang te leggen

-donsdekens en kussens op de bedden leggen zoals bij aankomst

-de barbecue schoon te maken

null

De gezelligste vakantiewoning in de Belgische Ardennen voor groepen van 36-40 personen.

Contact

Zum Schwarzenvenn 4 4770 Deidenberg (Amel) Belgiëvakantiewoningardennerhof@gmail.com+32 494 67 36 31